Motivations og performances til teamet

Hvad er en Motivations peptalk 

Tør du vise glæde over din kollegas succes?

Tør du spørge en kollega til råds?

Tør du sige når du har det svært?

Kommunikation er nøglen til succes i et team

  • Holder oplæg for Sydbank
  • Holder oplæg for Demant/Oticon

Vil I have jeres medarbejdere til at forstå hvad et team i virkeligheden er - eller hvad kommunikation kan betyde for succesen i et team! så er det bl.a derfor I skal booke Lars Rasmussen til jeres virksomhed og opleve Lars’s motivations peptalk til medarbejderne og teamet.

Lars kommer ind på hvad et individ kan ødelægge hvis man går sine egne veje og ikke går teamets og virksomhedens vej. Lars viser meget tydeligt hvordan teamet kan NÅ sie mål, ved at alle på teamet kender sin rolle og faktisk forstår, at man som medarbejder har en lederrolle i teamet på hver sin måde.

 

Et menneske skal forstå at tør man spørge om hjælp eller råd hos en kollega er man ikke svag, det er tegn på en stærk person som viser at man er en teamplayer og ønsker at udvikle sig. Det er faktisk det stik modsatte som at giften. Kan du ikke spørge om hjælp eller råd hos en kollega, glæde dig over en kollegas succes, så er det tegn på usikkerhed og at du er et svagt menneske som ikke kan glæde dig over en kollegas dygtighed eller værre endnu, succes, og så har vi et problem!


Alle skal forstå, at et nederlag eller en fejl ikke er pinligt, det er menneskeligt, men det er også her man som individ og kollega viser hvem du er. Er du stærk nok til at erkende fejlen og lære af den, eller går du i forsvar og prøver at give andre skylden eller gemme dig væk!


Ved i som virksomhed, ledere eler kollega hvordan i håndterer sådanne situationer?


De stærkeste i et team, er altid dem som også tør erkende fejl eller spørge om hjælp - Det hedder at udvikle sig!

Hvem er bl.a mine kunder

Demant

Sydbank

Santander Consumer Bank

Kramp Danmark

Nexel Elforsyning

Base Erhverv Horsens

Lederne Hovedstaden

El Service Målev (Team building)

Ålborg kommune

Ikast Brande kommune

Københavns kommune

3F Fagforening

Autohuset vestergaard

Man Energi Solutions 

Hb Køge Erhversklub

Lyngby BK Erhvervsklub

Club Danes Fuengirola

4 gode grunde til at booke mit Oplæg/foredrag

01.


Ærlighed!

Der bliver ikke pakket noget som helst ind: Råt og ærligt fortæller jeg hvordan jeg på egen krop som kollega og leder, har kunne håndtere mine udfordringer både før, under og efter jeg blev bekendt med mine diagnoser

02.


Udvikling!

Lær at forstå dine kollegaer eller sågar dig selv, så dit team og du trives bedre og får større succes sammen. Det giver ekstra motivation at føle man betyder noget på sit team og udvikler sig.

03.


Redskaber!

Se hvordan du selv og dine kollegaer ved hjælp af små simple redskaber og ændringer kan få motivationen og det bedste frem i hvert mennesket

04.


Motivation!

Det kan godt være, Plan A ryger i vasken: men husk på, at der findes 27 andre bogstaver i alfabetet: Jeg lover, du ikke kommer til at gå hjem uden et smil på læben og et godt råd eller tre som du og teamet kan bruge i fremtiden. 

Husk, en perfekt cocktail smager meget bedre end 20 halvkedelige cocktails. Det samme gælder på et team! En sammentømret enhed fungerer også meget bedre end 20 egoistiske individer!