Min Adhd og Autisme

Jeg har ADHD og Autisme!

Og hva så?


En historie og facts fra det virkelige liv


Det her er min ærlige fortælling om mit liv og kamp med min usynlige fjender, men som i dag er mine bedste venner.

Egnet til:

Virksomheder - Ledelsesgrupper

Netværksgrupper - Medarbejdere

Skoler - Specielskoler

Kommuner  - Faglærte

Bosteder - Psykiatrien - Pårørende


VI ALLE ER FORSKELLIGE MEN DERFOR SKAL VI VEL STADIG BEHANDLES MED RESPEKT OG TAGES ALVORLIGT ?


  • I sit meget ærlige og inspirerende foredrag går Lars helt tæt på sin transformation som menneske fra barndommen og skolen, til ungdommen og videre til voksenlivet uden at vide, at han havde en diagnose, eller faktisk to. Nemlig Autisme & ADHD.


  • Han kommer ind på hvilken redskaber og hjælpemidler han brugte og stadig den dag i dag bruger, og som han håber kan hjælpe andre mennesker, som er eller har været i samme situation som ham selv. Lars fortæller hvordan han næsten mistede alt, inklusive sig selv frem mod 2015. Han fortæller åbenhjertigt om den betydning det har haft for ham og hans nærmeste på godt og ondt.


  • Hvordan det er at gå rundt og frygte, at man mister kontrollen på et splitsekund uden at vide hvorfor, og når han råbte om hjælp i skolen eller som ung, blev han bare betragtet som mærkelig, dum og et problembarn.

4 gode grunde til at booke mit foredrag

01.


Ærlighed!

Der bliver ikke pakket noget som helst ind: Råt for usødet fortæller jeg, hvordan jeg har levet med diagnosen både før, under og efter jeg har fået den diagnosticeret!

02.


Forståelse!

Lær at forstå mennesket/dine medarbejdere eller sågar dig selv, så dit team/pårørende eller du trives bedre: Det øger også muligheden for succes for såvel dit arbejdsliv som privatliv. 


03.


Redskaber!

Se hvordan du/dine pårørende/medarbejdere ved hjælp af små, simple redskaber og ændringer kan få motivationen og det bedste frem i mennesket. 


04.


Vilje!

Det kan godt være, Plan A ryger i vasken: men husk på, at der findes 27 andre bogstaver i alfabetet: Jeg lover, du ikke kommer til at gå hjem uden et smil på læben og et godt råd eller tre. 

BOOK MIG TIL ET FOREDRAG OG FIND UD AF HVAD DET KAN BETYDE AT TURDE VISE, HVEM MAN ER OG STÅ VED DET.